Error!
Please enable JavaScript in your browser
PalyanytsyaBread
Login
Азбука житнього хліба
Cooking
Випічка на заквасці
Житній хліб на заквасці
Житні скоринки
Цільнозернове тісто
Житня закваска
PalyanytsyaBread
Leading
Price:
Lessons:
30
Language:
Ukrainian
Get access
Course program
📱Чат підтримки Телеграм курсу
🔸Виведення житньої закваски
🔹Простий житній хліб на повсякдень
🔹Цільнозерновий Український хліб
🔹Скоринки з солодом 🔹Заварний з повидлом 🔹Фінський 🔹 Десертний з шоколадом 🔹Житній картоплею та кмином
📱Рецептури
🔸Заміс десертного, фінського хлібу та скоринок
🔸Формовка десертного, фінського хлібу та скоринок.
🔸Умови випічки житнього і про тісто
🔸Випічка фінського, скоринок та десертного. Про температуру випічки, тріщіни та про етап бродіння тіста
🔸Розріз фінського та десертного
🔹Заміс заварного хлібу.
🔹Заміс картопляного житнього хлібу.
🔹Формовка заварного та картопляного хлібу.
🔹Випічка заварного та картопляного хлібу.
🔹Розріз хлібу.
📄Про дозрівання житнього хліба після випічки
📄Теорія про закваску, солод, хліб
📄Житнє тісто в холодильнику, пірометр, догрів духовки
📄 Про консистенцію тіста, вологоємність борошна, додавання борошна та сіль
🔹Заварний з льоном 🔹Житньо-пшеничний з медом 🔹Скоринки з чорносливовим пюре 🔹Десертний чорносливовий
📱Рецептури
🔸Десертний хліб та скоринки з чорносливом
🔸Житньо-пшеничний хліб з медом
🔸Житній заварний хліб з льоном
📋 Про закваску
📋 Про житнє борошно, сорти та зольність
📋 Про добавки в житній хліб
📋 Про заварку та солод
📋 Про додавання борошна, про сіль та температури для бродіння житнього тіста
📋 Який хліб можна після замісу одразу розстоювати, а який ні
📋 Умови випічки житньо-пшеничних хлібів