PalyanytsyaBread PalyanytsyaBread

Азбука житнього хліба

PalyanytsyaBread
📱Чат підтримки Телеграм курсу
🔸Виведення житньої закваски
🔹Простий житній хліб на повсякдень
🔹Цільнозерновий Український хліб
📱Рецептури
🔸Заміс десертного, фінського хлібу та скоринок
🔸Формовка десертного, фінського хлібу та скоринок.
🔸Умови випічки житнього і про тісто
🔸Випічка фінського, скоринок та десертного. Про температуру випічки, тріщіни та про етап бродіння тіста
🔸Розріз фінського та десертного
🔹Заміс заварного хлібу.
🔹Заміс картопляного житнього хлібу.
🔹Формовка заварного та картопляного хлібу.
🔹Випічка заварного та картопляного хлібу.
🔹Розріз хлібу.
📄Про дозрівання житнього хліба після випічки
📄Теорія про закваску, солод, хліб
📄Житнє тісто в холодильнику, пірометр, догрів духовки
📄 Про консистенцію тіста, вологоємність борошна, додавання борошна та сіль
📱Рецептури
🔸Десертний хліб та скоринки з чорносливом
🔸Житньо-пшеничний хліб з медом
🔸Житній заварний хліб з льоном
📋 Про закваску
📋 Про житнє борошно, сорти та зольність
📋 Про добавки в житній хліб
📋 Про заварку та солод
📋 Про додавання борошна, про сіль та температури для бродіння житнього тіста
📋 Який хліб можна після замісу одразу розстоювати, а який ні
📋 Умови випічки житньо-пшеничних хлібів

🔹Заварний з льоном 🔹Житньо-пшеничний з медом 🔹Скоринки з чорносливовим пюре 🔹Десертний чорносливовий

📱Рецептури
🔸Десертний хліб та скоринки з чорносливом
🔸Житньо-пшеничний хліб з медом
🔸Житній заварний хліб з льоном
📋 Про закваску
📋 Про житнє борошно, сорти та зольність
📋 Про добавки в житній хліб
📋 Про заварку та солод
📋 Про додавання борошна, про сіль та температури для бродіння житнього тіста
📋 Який хліб можна після замісу одразу розстоювати, а який ні
📋 Умови випічки житньо-пшеничних хлібів

Access limited

or Get access to the course
About us
[email protected]
Підтримка
@palyanytsyasupport
Телеграм
Links
Terms and Conditions
Cookie Policy
Privacy Policy
Payment
Mastercard
Visa
GooglePay
ApplePay
© 2025 school.palyanytsyabread.com.ua
DMCA.com Protection Status

Created on the platform Kwiga