Error!
Please enable JavaScript in your browser
PalyanytsyaBread
Login
Максимум жита. Скоринки; Заварний; Фінський; Десертний.
PalyanytsyaBread
Course program
📱Чат підтримки в Телеграм та рецептури для МК
🔸Заміс десертного, фінського хлібу та скоринок
🔸Формовка десертного, фінського хлібу та скоринок.
🔸Умови випічки житнього і про тісто
🔸Випічка фінського, скоринок та десертного. Про температуру випічки, тріщіни та про етап бродіння тіста
🔸Розріз фінського та десертного
📄Про дозрівання житнього хліба після випічки
📄Теорія про закваску, солод, хліб
📄Житнє тісто в холодильнику, пірометр, догрів духовки
📄 Про консистенцію тіста, вологоємність борошна, додавання борошна та сіль
🔹Заміс заварного хлібу.
🔹Заміс картопляного житнього хлібу.
🔹Формовка заварного та картопляного хлібу.
🔹Випічка заварного та картопляного хлібу.
🔹Розріз хлібу.