PalyanytsyaBread PalyanytsyaBread

Тартін та вологе тісто. Холодна ферментація

PalyanytsyaBread
Чат підтримки Телеграм та розкладки для МК
🔸Про що буде курс
🔹Тартін. Від почату до кінця
🔹Базове вологе тісто. Хліб, піца, фокачча, чабатта
Тест-поплавок закваски
Про автоліз
Техніка відбивання та помолки в замісі
Поради щодо замісу, тістомісів та температури
Про заміс складанням
Про бродіння в холодлі та теплі
Про складання тіста
Ламінування тіста
Що робити, якщо розстойка в холодильнику була недостатньою
Як недопустити переброд, та що робити, якщо тісто перебродило
Про вологе тісто після розстойки та вологість м'якушу готового хлібу
Передформовка
Про кошити для розстойки
Як визначити, що тісто підійшло
Про техніку надрізання хлібу
Чим надрізвати хліб перед випічкою
Як перкти в домашній духовці
Про свіжоспечений хліб на заквасці
📋 Що важливо для крупних пор та відкритого м'якушу
📋 Як зберігати готовий хліб

📃 Великий теоритичний блок

Тест-поплавок закваски
Про автоліз
Техніка відбивання та помолки в замісі
Поради щодо замісу, тістомісів та температури
Про заміс складанням
Про бродіння в холодлі та теплі
Про складання тіста
Ламінування тіста
Що робити, якщо розстойка в холодильнику була недостатньою
Як недопустити переброд, та що робити, якщо тісто перебродило
Про вологе тісто після розстойки та вологість м'якушу готового хлібу
Передформовка
Про кошити для розстойки
Як визначити, що тісто підійшло
Про техніку надрізання хлібу
Чим надрізвати хліб перед випічкою
Як перкти в домашній духовці
Про свіжоспечений хліб на заквасці
📋 Що важливо для крупних пор та відкритого м'якушу
📋 Як зберігати готовий хліб

Access limited

or Get access to the course
About us
[email protected]
Підтримка
@palyanytsyasupport
Телеграм
Links
Terms and Conditions
Cookie Policy
Privacy Policy
Payment
Mastercard
Visa
GooglePay
ApplePay
© 2025 school.palyanytsyabread.com.ua
DMCA.com Protection Status

Created on the platform Kwiga