PalyanytsyaBread PalyanytsyaBread

Багети, піцца та фокачча. Холодна ферментація.

PalyanytsyaBread
Чат підтримки в Телеграм та розкладки
Замішування тіста на багети
Складання тіста та пекарські відсотки
Формовка багету, розстойка та випікання. Заміс тіста на Чабатту та піцу.
Ламінація тіста для піци та холодна ферментація. Фінал першого дня.
Другий день. Формовка фокаччі та піци. Теорія про холодну ферментацію.
Про фокаччу з начинкою.
Готовність до випічки та випічка фокаччі з начинкою. Фінал майстер-класу.
About us
[email protected]
Підтримка
@palyanytsyasupport
Телеграм
Links
Terms and Conditions
Cookie Policy
Privacy Policy
Payment
Mastercard
Visa
© 2025 school.palyanytsyabread.com.ua
DMCA.com Protection Status

Created on the platform Kwiga