PalyanytsyaBread PalyanytsyaBread

Білий хліб на заквасці

PalyanytsyaBread
📱Чат підтримки Телеграм
📄Інгредієнти та рецептури
🔸Аутоліз та заміс цибулевого, тостового та селянського.
🔸Складання тіста
🔸Передформовка та формовка хлібу
🔸Хлібна математика
🔸Підготовка духовки, розстойка, умови випічки
🔸Надріз та випічка подового, тостового хлібу.
🔹Аутоліз та заміс
🔹 Про закваску, ведення, накопичення, залишки та підживлення
🔹Складання тіста.
🔹Попередня формовка для батону та сайки
🔹Формовка та розстойка. Про крохмальний кисіль
🔹Надріз та випічка батону та сайки
🔹Розріз батону та сайки. Фінал МК

Батон та сайка

🔹Аутоліз та заміс
🔹 Про закваску, ведення, накопичення, залишки та підживлення
🔹Складання тіста.
🔹Попередня формовка для батону та сайки
🔹Формовка та розстойка. Про крохмальний кисіль
🔹Надріз та випічка батону та сайки
🔹Розріз батону та сайки. Фінал МК

Access limited

or Get access to the course
About us
[email protected]
Підтримка
@palyanytsyasupport
Телеграм
Links
Terms and Conditions
Cookie Policy
Privacy Policy
Payment
Mastercard
Visa
GooglePay
ApplePay
© 2025 school.palyanytsyabread.com.ua
DMCA.com Protection Status

Created on the platform Kwiga