Error!
Please enable JavaScript in your browser
PalyanytsyaBread
Login
Онлайн-курс Різдвяний
PalyanytsyaBread
Course program
📲 Телеграм чат-підтримка
🔸Швидкий різдвяний кекс
🔸Цільнозерновий штоллен на заквасці
🔸Мигдалево-сирні штоллени, швидкі
🔸Італійська бріош на левіто мадре
🔸Англійський фруктовий різдвяний кекс
✍️ Теоритичний блок
Підживлення левіто мадре
Про підсилення левіто мадре та розкислення закваски
Про різницю між левіто мадре та звичайною закваскою
Як підсилити закваску перед випічкою здоби
Про корегування дріжджами, якщо закваска слабка
Про бріош, штоллени та кекси
Про інгредієнти для бріоші та про сильне та слабке борошно
Хлібна математика, як розрахувати і накопичии закваску та побуду вати графік накопичення
Чому не підходить слабке борошно, про сильне та слабке
✍️ Теоритичний блок
Підживлення левіто мадре
Про підсилення левіто мадре та розкислення закваски
Про різницю між левіто мадре та звичайною закваскою
Як підсилити закваску перед випічкою здоби
Про корегування дріжджами, якщо закваска слабка
Про бріош, штоллени та кекси
Про інгредієнти для бріоші та про сильне та слабке борошно
Хлібна математика, як розрахувати і накопичии закваску та побуду вати графік накопичення
Чому не підходить слабке борошно, про сильне та слабке
Access limited
Login to your account
or
Get access to the course