PalyanytsyaBread PalyanytsyaBread

Онлайн-курс Різдвяний

PalyanytsyaBread

📲 Телеграм чат-підтримка
🔸Швидкий різдвяний кекс
🔸Цільнозерновий штоллен на заквасці
🔸Мигдалево-сирні штоллени, швидкі
🔸Італійська бріош на левіто мадре
🔸Англійський фруктовий різдвяний кекс
Підживлення левіто мадре
Про підсилення левіто мадре та розкислення закваски
Про різницю між левіто мадре та звичайною закваскою
Як підсилити закваску перед випічкою здоби
Про корегування дріжджами, якщо закваска слабка
Про бріош, штоллени та кекси
Про інгредієнти для бріоші та про сильне та слабке борошно
Хлібна математика, як розрахувати і накопичии закваску та побуду вати графік накопичення
Чому не підходить слабке борошно, про сильне та слабке
About us
[email protected]
Підтримка
@palyanytsyasupport
Телеграм
Links
Terms and Conditions
Cookie Policy
Privacy Policy
Payment
Mastercard
Visa
GooglePay
ApplePay
© 2025 school.palyanytsyabread.com.ua
DMCA.com Protection Status

Created on the platform Kwiga