PalyanytsyaBread

Паски на закваски и різна святкова здоба

Lekce: 3

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Онлайн-курс Різдвяний

Lekce: 11

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Ідеальні круасани своїми рукам

Lekce: 8

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Житні хліба. З чорносливом. Заварний з льоном. Чорносливові скоринки. Житньо-пшеничний з медом

Lekce: 9

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Заварні житні хліба. Сілла брот. Пан де Артуро. Ризький з кмином.

Lekce: 8

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Чабатта, фокачча та піца на заквасці в печі та духовці

Lekce: 1

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Тартін та вологе тісто. Холодна ферментація

Lekce: 14

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Житній хліб. Скоринки; Заварний; Фінський; Десертний.

Lekce: 12

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Хліб на заквасці, онлайн-курс для початківців

Lekce: 5

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Вологе тісто, закваска та біга. Хліб, чабатта, фокачча

Lekce: 11

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Багети, піцца та фокачча. Холодна ферментація.

Lekce: 8

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Житній хліб на заквасці. Литовський, Чорний хом'як, Фінський, Житньо-пшеничний

Lekce: 10

Vedoucí:

PalyanytsyaBread

Виведення житньої закваски та перший хліб

Lekce: 5

Vedoucí:

PalyanytsyaBread